Chanel Cruise 24 -laukut: halvan näköisiä vai leikkisästi suunniteltuja?

November 20, 2023 Mexico, Hidalgo, Acatipa 8

Description

Chanel Cruise 24 -mallisto on julkaistu, ja tämä sarja on innostunut, ja monet laukut ovat leikkisä muotoja ja eloisia sävyjä, jotka luovat hassun ja ihastuttavan ulkonäön. Värien ystävänä pidän niitä visuaalisesti miellyttävinä ja kohottavana. Se on kokoelma täynnä mielikuvituksellisia malleja.


 


Vaikka uskonkin, että tämä sarja tuo tuoreen kokemuksen, melkein kuin astuisi unenomaiseen ja leikkisään maailmaan, monet ihmiset ovat edelleen skeptisiä Cruise 24 -kokoelman suhteen. Ovatko Chanelin uudet tuotteet todella niin huonoja?


 


Uusia tuotteita ovat muun muassa rafiasta valmistetut Chanel-läppälaukut, vaaleanpunaiset, violetit ja hopeiset peiliefektit nahkaiset lompakot, gradienttinahkaiset käsilaukut, paljeteilla koristellut laukut ja paljon muuta. Nämä katseenvangitsijat luomukset näyttävät kuitenkin olevan ristiriidassa Chanelin tavanomaisen hienostuneisuuden tunteen kanssa, mikä herättää kritiikkiä nettiläisiltä.


 


"Nämä Chanelin uudet tuotteet näyttävät Target-laukuilta, jotka näyttävät melko halvoilta."


 


”Vaikka pidän oranssista, nämä laukut rajoittaisivat tyyliäni. Onko Chanel kohdistanut teini-ikäisiin? En ole kohdeyleisö. Se näyttää väreiltä ja tyyleiltä, joista nuoret kauniit tytöt haluaisivat."


 


"Nämä Chanel-mallit näyttävät olevan jotain, joka tapahtuisi ilman ajattelua tai luovuutta."


 


"Kirkkaat ja näyttävät tyylit eivät näytä muodostuvan klassikoiksi, ja pienten laukkujen hinnat ovat verrattavissa aikaisempien vuosien isompiin, mikä vaikuttaa hintainflaatiolta."


 


"Ellei Chanel anna ilmaisia laukkuja, on vaikea perustella 5-6 tuhannen dollarin käyttämistä pieneen laukkuun, varsinkin kun on niin kirkkaita värejä, jotka saattavat mennä pois muodista ensi vuonna. Yli seitsemäntuhatta dollaria maksavaa raffialaukkua on vaikea hyväksyä.


 


”Ehkä nämä Chanel-laukut ovat todella mielenkiintoisia, mutta hinnat ovat pelottavia. Ne eivät ole hintansa arvoisia. Jos minun pitäisi valita, valitsisin Hermèsin.


Mielestäni Cruise 24 -kokoelmassa on vielä muutamia merkittäviä käsilaukkuja. He ovat tehneet söpöjä muutoksia klassiseen pohjaan, eivätkä hinnat ole liian törkeitä.


 


CHANEL 22 PIENI KÄSILAUKKU


Tämä on minun mielestäni edelleen erittäin ihana! Sitä on saatavana kahdeksassa värissä, mutta suosikkini on sateenkaaren metallinhohtoinen valkoinen, joka antaa hohtavan, lasermaisen tunteen. Toinen metallinkeltainen on myös erinomaista, muistuttaen herkkää keltaista pientä leipää.


 


Mitä mieltä olet Chanel Cruise 24 -kokoelmasta? Ovatko ne mielestäsi luovia ja rohkean värikkäitä, vai puuttuuko näistä käsilaukuista mielestäsi innovaatio ja ajattomuus?


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest